Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

​Φροντίζουμε για το ακίνητό σας, διασφαλίζοντας 
τα συμφέροντά σας! 

Το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες προσφέρει ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση ακινήτων (διαμερισμάτων και καταστημάτων), στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα τομέα στον οποίο διαθέτουμε τεράστια εμπειρία, γι’ αυτό και μπορούμε να καλύψουμε, πλήρως και ολοκληρωμένα, τις ανάγκες σας.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 


 

Η υπηρεσία αυτή αφορά κυρίως τους ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα και είναι κάτοικοι εξωτερικού (Κύπρου, Μεγάλης Βρετανίας, Η.Π.Α. κ.λπ.) ή επαρχίας, και φυσικά τους κατοίκους Αθηνών που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ασχοληθούν με το ακίνητό τους. Διαθέτοντας εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς και ένα πλούσιο αρχείο παρόμοιων υποθέσεων, ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και επιτυχία σε οτιδήποτε χρειαστεί, φροντίζοντας εξ ολοκλήρου για την ορθή διαχείριση των ακινήτων σας.

 

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την αναζήτηση μισθωτών -σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία- και την ακολούθως σύνταξη/υπογραφή και θεώρηση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. του μισθωτηρίου/συμφωνητικού, την επίβλεψη και είσπραξη μισθωμάτων (προαιρετικά), την υποβολή φορολογικών δηλώσεων σε συνεργασία με λογιστικό γραφείο, την πληρωμή φόρων εισοδήματος/τελών ακινήτου κ.λπ. και την πλήρη νομική κάλυψη σε περίπτωση που δεν πληρώνει τις οφειλές του ο μισθωτής (σύνταξη εξωδίκου-αγωγής απόδοσης μισθίου και διαδικασία έξωσης του μισθωτή από το μίσθιο). 

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο δικηγορικό γραφείο μας για οποιαδήποτε απορία σας, καθώς και για λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την υπηρεσία ολοκληρωμένης διαχείρισης και διεκπεραίωσης υποθέσεων ακινήτων. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας κατατοπίσει πλήρως, απαντώντας σε κάθε ερώτησή σας και θα σας καθοδηγήσει, σωστά, σχετικά με τις υπηρεσίες που καλύπτουν τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες.


 

 

Σουλτάνη 7-9 | 10682 Εξάρχεια

char.michael@hotmail.com