Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Στόχος μας, η επιτυχής διεκπεραίωση των υποθέσεών σας!

Το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς του αστικού και ποινικού δικαίου, καθώς και στον τομέα διαχείρισης και διεκπεραίωσης υποθέσεων ακινήτων. Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις, παρέχουμε ολοκληρωμένες, υπεύθυνες και αποτελεσματικές νομικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας από την Αθήνα, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Η.Π.Α.

 

Η εξειδίκευση και πολύπειρη ενασχόλησή μας με τους παραπάνω τομείς εγγυώνται την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος για τους πελάτες μας.


 


 

Αστικό Δίκαιο

Το γραφείο μας εξειδικεύεται σε υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, όπως διαζύγια συναινετικά ή μη/επιμέλεια - επικοινωνία ανηλίκων τέκνων και διατροφές. Επιπλέον, αναλαμβάνει υποθέσεις αστικής ευθύνης, όπως αυτοκινητικά ατυχήματα/κληρονομικά ζητήματα/μισθωτικές διαφορές και διαφορές που προκύπτουν από συμβάσεις ή από αδικοπραξίες. Ασχολείται, επίσης, με τη διαδικασία των πιστωτικών τίτλων (σύνταξη διαταγών πληρωμής - εκτέλεση). Εξειδικεύεται, ακόμα, στη σύσταση εταιρειών οποιασδήποτε μορφής -σύνταξη καταστατικών και διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας (Εφορία, Επιμελητήριο, Τ.Ν, Τ.Π, Πρωτοδικείο)- και, τέλος, στον έλεγχο τίτλων στα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολόγια όλης της χώρας. Αναλαμβάνουμε δηλώσεις καταχώρισης ιδιοκτησιών στα αρμόδια γραφεία κτηματογράφησης, καθώς και στο Κτηματολόγιο σε όλη τη χώρα (σύνταξη δηλώσεων, προσκόμιση απαραίτητων δικαιολογητικών, διόρθωση πρόδηλου σφάλματος κ.τ.λ.).

Ποινικό δίκαιο

Το δικηγορικό γραφείο μας εξειδικεύεται σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και παρέχει νομική στήριξη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας. Προετοιμάζουμε τους ποινικούς φακέλους των εντολέων, συντάσσουμε μηνύσεις και υπομνήματα και παριστάμεθα στα ποινικά δικαστήρια.

Εργατικό δίκαιο

Το γραφείο μας εξειδικεύεται και σε υποθέσεις Εργατικού δικαίου. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη-σύνταξη εργασιακών και επιχειρησιακών συμβάσεων, αλλά και την επίλυση αυτών. Διεκπεραιώνουμε θέματα Εργασιακών Σωματείων, θέματα διαθεσιμότητας, εργασιακά θέματα που προκύπτουν από τη μετάβαση επιχείρησης ή την οποιαδήποτε απόσχιση κλάδου, όπως επίσης εργασιακά θέματα που προκύπτουν κατόπιν πτώχευσης εταιρειών.

Συνταξιοδοτικά

Στο γραφείο μας διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό το οποίο ερευνά, υπολογίζει και καταθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους αρμόδιους φορείς για την έκδοση συντάξεων.

Διαχείριση και διεκπεραίωση υποθέσεων ακινήτων

Πατήστε εδώ για πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον τομέα ενασχόλησης και εξειδίκευσής μας.