Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαράλαμπος Μιχαήλ -  Κυριακή Μιχαήλ - Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες

​Δικηγορικό Γραφείο 
Ολοκληρωμένες, Υπεύθυνες & Αποτελεσματικές Νομικές Υπηρεσίες 

Τομείς δραστηριότητας

Το δικηγορικό γραφείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς -μεταξύ άλλων- του Αστικού, Ποινικού και Εργατικού δικαίου…


Διαχείριση ακινήτων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη ορθή διαχείριση των ακινήτων σας, αν δεν θέλετε/μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά…

Η ομάδα μας

Η ομάδα του γραφείου μας διακρίνεται για την παροχή αξιόπιστων νομικών υπηρεσιών, πάντα, προς όφελός σας! Δείτε ποιοι είμαστε…

Μετά από τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας, οι δικηγόροι του γραφείου Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες, με έδρα τα Εξάρχεια στην Αθήνα, είμαστε περήφανοι για την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει μαζί σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Σουλτάνη 7-9 | 10682 Εξάρχεια

char.michael@hotmail.com

Η γνώση και η πολυετής πείρα του δικηγόρου Χαραλάμπους Σ. Μιχαήλ συνδυάζονται με την παρουσία του νεαρού δυναμικού του δικηγορικού γραφείου μας, μίας ευέλικτης, δυναμικής και καταρτισμένης ομάδας, με αποτελεσματικότητα και νέες ιδέες! 

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και τη συνεχή εξέλιξη που απαιτεί η ορθή ενάσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος.

Προσαρμοσμένο στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, το δικηγορικό γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα νομικών υπηρεσιών, στους τομείς του ποινικού και αστικού δικαίου και στη διαχείριση και διεκπεραίωση υποθέσεων ακινήτων. Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται ιδιώτες και επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Η.Π.Α.

Το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες, στα Εξάρχεια της Αθήνας, υπηρετεί τη Δικαιοσύνη με επαγγελματισμό επί σειρά ετών και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του, με υπευθυνότητα και συναίσθηση των αναγκών τους, έχοντας ως στόχο την προστασία των συμφερόντων τους.

Ο άψογος επαγγελματισμός και η υψηλή επιστημονική μας κατάρτιση, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας επιμόρφωση πάνω στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεών σας!


Επικοινωνήστε με το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπος Μιχαήλ - Κυριακή Μιχαήλ – Ειρήνη Μιχαήλ και Συνεργάτες στα Εξάρχεια στην Αθήνα, για αξιόπιστες υπηρεσίες σε οποιοδήποτε νομικό θέμα σάς απασχολεί.